Valpene synes livet er herlig!

DSC02210Hann

Da er vi halvveis til valpene skal sendes til sine nye hjem. Det er nå arbeidet begynner og ikke minst alt det morsomme! Det er fred for sjelen å se når de sover mett og trygg. Vi smiler og får oss en god latter når de gjør sine ukontrollerte sprett og sprell.

SAMSUNG CSCHann

DSC02387Tispe

For at valpene skal bli trygge  individer i samfunnet prøver vi å hjelpe til ved å venne dem til ting de kommer til å møte senere i livet. Gradvis kommer vi til å ta de med på flere eventyr. Vi følger rådene om å la valpene gå på forskjellige underlag, tygge på forskjellig materialer (de er litt for glad i avispapiret…), være bort i ulike gjenstander, høre forskjellige lyder, være i forskjellige rom, møte forskjellige hunder og mennesker osv.

SAMSUNG CSCDenne uka har de bl.a. fått en oppblåsbar madrass å gå på, nytt og større «badekar», pappesker, kaninkosedyr (å avlive..). De har møtt de andre voksne hundene gjennom gitter. I tillegg har de vært i nye rom i huset og på biltur. Fem og fem om gangen var med på en 5 minutters kjøretur i bur. De tok det hele med knusende ro.

SAMSUNG CSCDe får nå en liten bit fast føde tre ganger om dagen for å avlaste mor.SAMSUNG CSC

Takk til fotograf Henriette Fagerborg.