Apportprøverapport fra Kirkenes

Den siste apportprøven vi deltok på i år gikk ikke så værst den heller! En kjempevarm helg sist i juli 2020 med rekordmange starter gikk over all forventning. Vi takker prøvearrangør Sør-Varanger Jeger og fiskeforening for godt gjennomført prøve. Vi likte spesielt godt at vi var delt opp i partier så vi slapp å vente hele dagen i sola. Her er resultatene og vi er kjempestolte over hva hunden våre får til når det gjelder!

Krispie 29 poeng på lørdag og 30 poeng på søndag! Det betyr 2 x 1 AK! Da har alle de 3 vizslaene i huset deltatt på hver sin prøve i år og de har alle vært superflinke!

Lava 19 poeng begge dager i hennes siste UK start. Det betyr 2 x 1 UK! Til neste år er det voksenklassen som gjelder.

Jan Egil fikk starte vorsteh Roxy da eieren Ronja Pedersen gikk som dommerelev. Roxy er godt trent så Jan Egil trengte bare si «Apport» og «Takk» og belønne med «den røde ballen» så fikk de 30 poeng på lørdag og 29 poeng på søndag! Og det betyr også 2 x 1 AK!

Vi må også nevne en flott 3 UK til Lavas kullbror Ruben ført av eier Tor Inge Ringfoss. Vi gratulerer! Her er Lava og Ruben etter siste øvelse på søndag: