Se hva annet vi tilbyr

Ved

Kr 50,-

pr 40 liters sekk.

Må hentes hos oss på Svartli, Elvenes. Ring mobil 46 84 42 40 for avtale. Faktura sendes.

Bok

Kr 275,-

Frakt kommer i tillegg. Boka er på lett forståelig svensk. Bestill ditt eksemplar via e-post moni-hau@online.no

» Shaping är en träningsmetod som baseras på belöningar och hundens egna initiativ. Det ger en hundvänlig, snabb och effektiv inlärning. Detta är en bok för dig som är intresserad av hundträning och inlärning, oavsett om det gäller aktivering eller träning för tävling.

Hur utvecklar jag riktigt bra belöningar? Hur får jag min hund att ta egna initiativ i träningen? Hur mycket kan jag kräva av min hund för att den ska få belöning? Hur lär jag in avancerade beteenden utan att locka eller visa hunden? Hur lär jag in kommandoord?

Alla dessa frågor och många fler, får du lättfattade och konkreta svar på i den här boken. Författarnas träningsfilosofi bygger på att all träning ska vara positiv, glädjefylld och frustrationsfri. Genom mycket lek, goda förkunskaper, korta och väl genomtänkta träningspass, och genom bra utvärdering, gör de shapingen både enkel och rolig.

Fanny Gott och Thomas Stokke är hundinstruktörer, författare och aktiva hundsportare. De älskar att träna hund och tävlar framgångsrikt i lydnad, agility, sök, spår, vallning och på jaktprov. Det är denna bredd som gör dem unika.

Gården i Fjugesta delar de med border collies, jaktcockrar och stående fågelhundar, och det är också här de driver sin hundskola Klickerklok. Thomas har dessutom en bachelorexamen i etologi vid UMB, Norge.»

cropped-DSC00032.jpg