Vi inviterer til Kenneltreff 10.-12. august!

Kennel Speldraget inviterer til kenneltreff

10-12.august 2018 hos oss på Svartli

For alle hunder med «Speldraget» som fornavn og deres familie

 

Vi gleder oss til å kunne ta imot dere i sommer til en tettpakket helg med hundeaktiviteter hos oss. Vi har god plass på eiendommen til diverse aktiviteter og det finnes ett treningsterreng der man kan få slippe hunden i båndtvangstiden. Det vil bli muligheter for få veiledning, tips og råd om trening av de håpefulle hele helgen. Vi har noen overraskelser på gang som ikke er helt bekreftet. Her er i alle fall ett foreløpig program som vi håper kan friste dere:

Fredag:

Når alle har ankommet samles vi for en presentasjon av deltagerne, info om helga og aktivitetene. Vi serverer kongekrabbe og blir bedre kjent utover kvelden.

Lørdag:

Vi fyller dagen med generell hundetrening og det er mulighet for å gå med Jan Egil å slippe hund i treningsterreng (OBS kan være rein der!)

Felles lunsj med grilling. (Ta med grillmat)

Apportkonkurranse?

På kvelden serverer vi middag og vi koser oss utover kvelden.

Søndag:

Vi fortsetter med generell hundetrening og det er mulighet for å gå med Jan Egil å slippe hund i treningsterreng (OBS kan være rein der!)

Felles lunsj med grilling. (Ta med grillmat)

Avreise

 Praktisk info:

Overnatting – Vi kan hjelpe til med overnatting. Enten i campingvogn, innendørs, hos naboen el. Det er mulig å ha egen campingvogn evt om du vil sette opp lavvo/telt.

Bespisning – Vi tenner grillen til lunsj begge dager, ta med grillmat. Hver enkelt tar også med seg tørrmat for helga og det de måtte ønske å drikke utover kaffe.
Fredag og Lørdag serverer vi middag.

Påmelding på epost til moni-hau@online.no så snart du har bestemte deg for å komme! Ta kontakt om du har spørsmål! Med forbehold om endringer.

Velkommen til en lærerik og sosial kennelsamling i flotte omgivelser!

Bildet viser vizsla bak Sunda, vizsla foran Terra, Vorsteh f v. Chiva, Dee-Dee og Metz