Onlinekurs

Hvorfor gå onlinekurs?

Fordelene med å gå kurs på internett er at du kan trene når du vil og hvor du vil! Du må ikke møte opp til bestemte tider, du velger selv når du er klar for å lese en leksjon eller gjøre en øvelse med hunden din. En fordel for hunder som lett lar seg forstyrre i andre miljø er at du kan trene hjemme i stuen din eller i hagen. Så kan du selv velge å ta øvelsene med ut i andre miljø når din hund er klar for det. Siden du har tilgang til kurset i lang tid kan du gå tilbake og studere øvelsene mer nøye om det er noe du ikke har forstått eller om du vil fordype deg i ett spesielt tema.

Hvorfor ikke lage din egen treningsgruppe i nærområdet ditt ved at du og dine venner melder dere på onlinekurs samtidig. Så kan dere møtes fysisk og hjelpe hverandre med øvelsene.

Hvordan fungerer onlinekurs?

Du må ha en PC/smarttelefon og internett med god hastighet. For de kurs som inkluderer en facebookgruppe må du ha egen facebookkonto. For innsending av video dit er det greit å ha ett videokamera, videoredigeringsprogram og en youtube konto for opplasting av dine filmer. Smarttelefonen fungerer utmerket som kamera og det følger ofte med videoredigeringsprogram.

Kursene er lagt opp slik at du kan velge selvstudium uten personlige tilbakemeldinger eller med coaching i egen facebookgruppe ved siden av.

Etter påmelding og betaling direkte med kort kommer brukernavn og passord på epost. Når du har logget deg inn kan du starte direkte på det kurset du har valgt. Du vil få se alle leksjonene. Til venstre på kurssidene kan du hele tiden se din fremdrift og avsluttede leksjoner slik at det er enkelt å følge med hvor du er.

Etter du har fullført kurset får du automatisk ett kursbevis for din innsats. Dette kan du laste ned og legge ut i sosiale medier for å vise hva du og hunden din har fått til. Du har mulighet til å trene med så mange hunder du har og du har tilgang til kursene så lenge du vil.

Onlinekurs hos Kirkenes Hundesenter:

Onlinekursene våre er frittstående, men noen passer godt som forberedelse for våre egne, eller andre sine, fysiske kurs du ønsker å delta på. Når du velger ett onlinekurs nedenfor vil du bli sendt til en annen nettside. Der finner du detaljer om hvert kurs, hvem det passer best for og hvor omfattende det er og hvor lang tid det kan ta. Det er også der du gjør påmelding, betaling og innlogging. Noen av onlinekursene har en egen facbookgruppe for bonusmateriale, andre tips og hjelp og støtte fra instruktør. Der kan du laste opp filmer og spørre spørsmål underveis i kurset.

Klikk på bildet på kurset du er interessert i så kommer du til kurssiden.

Vi sees der!

Hverdagslydighet

6 ukers kurs der du kan velge å ta det på egen hånd eller med coaching i egen facebookgruppe. Film på kurssiden som viser hva du lærer! OBS! Dette kurset er på lett forståelig engelsk med norsk oversettelse.

PRIS: kr 1190,- med facebookgruppe/ kr 590,- uten. Passer for alle aldre og alle nivå. START NÅR DET PASSER DEG!

ONLINE CHALLENGE

Se for deg at hunden din tar kontakt med deg når det hopper en hare over veien, springer en jogger forbi eller når du møter hunder på tur. Det kan bli en realitet! Vi kan nå tilby «Sexier then a squirrel challenge», et online kurs i samarbeid med Absolute Dogs. 25 øvelser + 5 BONUSleker på 25 dager. Passer for alle som ønsker å være mer interessant for hunden enn det omgivelsene er i dag! MERK: Challengen er på ENGELSK!

PRIS: kr 350,- med support i norsk og engelsk facebookgruppe. START NÅR DET PASSER DEG!

ONLINE KURS TRINN 1 og 2

Disse to kursene gir deg en grundig innføring i hvordan trene din fuglehund med belønninger og positiv forsterkning. Kursene fokuserer på å forbedre og utvikle dine trenerferdigheter og selvfølgelig lærer hunden også noe underveis.

Pris kr 750,- pr kurs. Passer for fuglehundeiere, men også nyttig læring for de som ikke har fuglehund.

Belønningsopplevelser (Mat)(KOMMER SNART)

Når vi trener belønningsbasert må vi ha belønninger som fungerer. På våre kurs er det lov å leke med maten! Se filmen og kopier øvelsene. Når du og hunden får til må du gjerne bli kreativ og lage egne varianter!

Passer for alle som ønsker å trene hunden sin med godbiter.

Belønningsopplevelser (Lek)(KOMMER SNART)

Når vi trener belønningsbasert må vi ha belønninger som fungerer. Når trening er en lek blir det lett å lære! Lek med leker og lek med kun deg. Dersom du ikke har dyre fargerike leker fra butikken viser vi også hvordan du kan lage dine egne av det du har i huset!

Passer for alle som ønsker å lære mer om hvordan man kan leke med hunden sin.

Innføring i klikkertrening (KOMMER SNART)

Det viktigste du trenger å vite om klikkertrening. Dette kurset gir deg bedre utbytte av våre andre kurs der vi bruker klikker spesielt og på de andre kurs der vi bruker klikkertreningens prinsipper.

Passer for deg som er helt ny med klikker.

Grunnferdigheter-KOMMER SNART!

Grunnferdigheter er starten på alt. På dette grunnkurset går vi gjennom de vanligste forkunnskaper som brukes på våre fysiske kurs. Har hunden din kjennskap til disse får du større utbytte av våre andre kurs og kan konsentrere deg om å komme videre.

Passer for alle som skal delta på kurs hos Kirkenes Hundesenter. Fra valp til voksen!